HOVEDPARTNER

PARTNER

Velkommen til

Hitra Næringsforening

Hitra ligger i Trøndelag Fylke, ved utløpet til Trondheimsfjorden. Hitra er den største øya i Norge sør for Vesterålen og den 7. største øya i landet. Øya er omgitt av mer enn 3200 øyer, holmer og skjær og på øya er det rundt 7000 innsjøer. Dyrelivet er rikt både på land, i vann og i sjøen. De lokale råvarene er blant verdens beste.

 

Befolkningstallet er litt i overkant av 5000, av dem har rundt 25 % innvandrerbakgrunn. Det dreier seg stort sett om arbeidsinnvandring til havbruket. Et mangfoldig, spennende samfunn hvor mer enn 70 nasjonaliteter er representert.  I nabokommunen Frøya er situasjonen nøyaktig den samme, og de to øykommunene utgjør det mektige Øyriket Hitra Frøya med felles bo- og arbeidsmarked. Kun en tunnel og 25 minutter med bil skiller de to kommunesentrene.

 

Havbrukets vugge sto på Hitra. Fra det første vellykkede forsøk på oppdrett av atlantisk laks i åpen sjø i 1970 så har havbruksnæringen utviklet seg til Norges nest største eksportnæring. Ute i den store verden er Norges mest kjente merkevare «Norwegian Salmon». Hitra og Frøya betegnes i dag som verdens ledende havbruksregion.

 

Fritiden fylles lett med aktiviteter på land og til vanns, i idrettslag, på treningssentre, på kulturskolen, på store og små arrangementer og hos våre utmerkede kokker. Vi har full barnehagedekning, barneskoler i grendene og en utmerket ungdoms- og videregående skole.

Og vil vi ut i «den store verden» ligger både Trondheim og Kristiansund halvannen time unna med hurtigbåten og til Trondheim bruker man under 2 timer med bil.

 

Ta gjerne en titt på vår nettside https://boihitra.no.
Her har vi samlet informasjon og lenker som vi tror er interessant for deg som har lyst til å flytte på deg, som er på utkikk etter jobb eller som har sett en jobbannonse som du føler roper på akkurat deg. Vi har behov for flere mennesker, og til gjengjeld tilbyr vi et flott sted å leve og oppleve, skape, høste og smake!

NB! PÅ BOIHITRA.NO FINNER DU OGSÅ OVERSIKT OVER LEDIGE JOBBER I ØYREGIONEN HITRA OG FRØYA
Når du bosetter deg på Hitra kan du fint søke på jobber på begge øyene, det tar bare 30 minutter å kjøre fra det ene kommunesenteret til det andre, takket være en undersjøisk tunnel.

 

HITRA
Et stykke fra – men allikevel så nær.
Stille – men allikevel så full av liv.
Stor – med god plass til å tenke store tanker.
Raus – med rom for alle og åpne armer for dem som vil satse.
Tilgjengelig – attraktiv, åpen og levende hele året.
Kontrastfylt – et småsamfunn med internasjonalt preg og global tilknytning.

Hitra Næringsforening og våre rundt 90 medlemsbedrifter ønsker dere velkommen, både arbeidsgivere og arbeidstakere, og besøkende med.

 

På disse sidene finner du forhåpentligvis nyttig informasjon om foreningen, næringslivet, ledige jobber og mye mer.
Ta gjerne kontakt hvis dere har spørsmål.

 

Daglig leder Randi Storsve Lundquist, mobil 979 00 323, post@hitra-naeringsforening.no

Aktualiteter og møter

Hitra næringsforening

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt på telefon 979 00 323, post@hitra-naeringsforening.no eller via kontaktskjemaet nedenfor.

  Besøksadresse

  Veksthuset, Skolegata 8, Fillan, 7240 Hitra

  Vi tar gjerne imot besøk på kontoret, men det lønner seg å gjøre en avtale på forhånd – kontoret er ikke bemannet hver dag og hele dagen.

   

   

   

   

   

  Gå videre til "BLI KJENT MED OSS": Formål, arbeidsoppgaver, aktiviteter, møteoversikt, årsmeldinger...