SommerFillan 28.-30.7.22

SommerFillan byr på martnasboder, aktiviteter, sommerlotteri, underholdning og selvsagt tivoli. I tillegg kan vi by på et bredt utvalg av butikker og serveringssteder.  SommerFillan går av stabelen hvert år i slutten av juli, tradisjonen tro, et innholdsrikt og flott arrangement som skaper liv og røre og hygge for alle generasjoner. Fillan er et kommunesenter som vokser raskt og er et populært treffsted for både lokalbefolkningen, hyttefolk og ferieturister som er innom øyriket. På sommeren tredobles befolkningen og det skaper trivsel.
Har du ikke vært der enda håper vi du tar turen innom oss i år, vi lover god stemning og yrende folkeliv.

Martnasgata er åpen 10-19 to 28.7. og fr 29.7., 10-16 lø 30.7.
Fra 10.00 er også alle butikkene åpne.

Mer informasjon om SommerFillan kommer etter hvert som brikkene faller på plass, følg med på nettsiden http://www.sommerfillan.no/