SNØKVIT, en familiemusikal juni/august 22

Grusomt artig for hele familien!
26.6. kl. 16.00, 27.6. kl. 18.00.
13.8. kl. 14.00, 14.8. kl. 14.00.
I parken ved Dolmsundet Hotell.
Kongen av Landet Her har fått seg kjæreste! Endelig skal prinsesse Snøkvit få den mora hun har ønska seg. Men denne stemora viser seg å være mer morderlig enn moderlig. Hun er dessuten bare opptatt av å speile seg og være den vakreste i Landet Her. Så når Speilet plutselig en dag sier at Snøkvit er vakrest i Landet Her, er gode råd dyre. Skal stemora kaste henne ut av landet? Gifte henne bort til en utenlandsk prins? Eller må hun gå hakket mer brutalt til verks? Stemora og Den onde hjelper konspirerer, og Snøkvit ligger tynt an. Heldigvis er skogene i Landet Her fulle av magiske vesen, snille dyr, dverger og prinsesser i alle farger som vil hjelpe Snøkvit fra stemoras neglelagte klør. Og ser vi ikke snurten av en bråmodig prins mellom trærne? Eller er det bare en simpel bakersønn? Det er ikke lett å se forskjell når kjærlighet gjør blind…
Skrevet av Kari Wist Holmen og Gunhild Hjertås
Skuespillere: Erlend Broholm, Kari Wist Holmen og unge folk fra Hitra og Frøya står på scenen. Dansere fra Hitra kulturskole.
Regi: Holmen og Hjertås
Korografi: Mariel Kampevoll Nikolaisen
Musiker: Ola Wist Holmen