Webinar 20.1.21 «Workation» og NTW 2021

Webinar:  Trøndelag Reiseliv skal gjennom vinteren og våren gjennomføre flere webinar. Først ut er «workation» som arrangeres 20.januar kl 10.00 -11.15. Hva er egentlig en “workation” og hvem kan det være aktuelt for? Christine Baglo fra Visit Norway tar oss gjennom «workation» som en sterk trend, i en tid hvor mennesker er mer mobil og fleksibel til valg av arbeidssted enn noen gang, samtidig som en er sulten på nye opplevelser utenfor hjemmekontorets fire vegger. Ingrid Langklopp fra Bygda 2.0 kommer også innom for å fortelle om hvordan Stokkøya har jobbet med denne målgruppen i flere år. Webinaret er gratis og det er begrenset med plasser. For påmelding, klikk her

 

 

NTW:  Norwegian Travel Workshop (NTW) 2021 vil gjennomføres digitalt 13-15.april, og i år vil hele Norge være vertskap. Visit Trondheim blir vertskapsby i 2024, da Covid-19 satte en stopper for den planlagte NTW i vår. Workshopen er en flott arena for å få kontakt med mange turoperatører/incoming-operatører fra ulike markeder. I løpet av januar vil det komme mer informasjon om den digitale workshopen, samt mulighet for påmelding.
Les mer om NTW her