Visithitra.com, hva skjer’a

Visithitra.com er kommunens offisielle turistinformasjonsside.  Hitra Næringsforening er ansvarlig for innholdet.  Her finnes informasjon om overnattings- og spisesteder, lokalmatutsalg, butikker, aktiviteter til lands og til vanns, kulturelle arrangementer og mye mer.  Vi håper at alle finner informasjonen nyttig og inspirerende; både fastboende, hyttefolk og turister.  Hitra Næringsforening jobber kontinuerlig med å oppdatere innholdet, og i sommer har vi naturlig nok først og fremst fokus på den norske utgaven av sidene.  (Men i.l.a. juni måned vil det forhåpentligvis bli tid til å oppdatere den engelske og tyske også.)

 

Håper du anbefaler nettstedet til familie, venner og kollegaer som skal komme eller vurderer å komme på besøk.
Vi har så mye fint å vise fram og så mye vi gjerne vil dele!

 

 Gå til visithitra.com

 

Følg også Visit Hitra på Facebook – her

 

Hitra Næringsforening og Frøya Næringsforum jobber nå sammen med Vindfang Reklame med en felles markedsføringskampanje i Midt-Norge for øyregionen som reiselivsdestinasjon.  Våre reiselivsbedrifter har mistet alle utenlandske turister som følge av korona-pandemien, og er avhengig av å få mer besøk enn vanlig fra Trondheim og resten av Trøndelag.  Det blir magasinreportasjer, annonsekampanjer på Facebook og Instagram m.m. – og så kommer det som vanlig en Sommerfilm i overgangen juni/juli.