Blogginnlegg nr. 1

Som følge av smittevernhensyn i.f.m. koronapandemien blir det ikke blir noe kommunalt fellesarrangement for 17. mai på Hitra i 2020. Det blir utarbeidet noen retningslinjer for hvordan 17. mai kan feires rundt om i kommunen, basert på de nasjonale bestemmelsene.

Men det blir 17. mai-musikk, takket være Strand skolekorps og Seniorbrassen. Det blir litt opp til dem hvor de vil spille, men det blir i alle fall en oppmarsj på Fillan for å glede de som bor på Blåfjell og Helsetunet.

Grendene kan feire 17. mai slik de selv vil, bare de tar hensyn til smittevernreglene.

Mer informasjon om 17. mai på Hitra vil bli lagt ut her etter hvert som detaljene bekjentgjøres.

Båtkonvoi Ansnes

v/Jørgen Fjeldvær, Ansnes Grendalag

Kl 14.50 – Oppmøte utenfor Vikan Småbåthavn, Fillan
Kl 15.00 – Seilasen starter med retning mot Ansnes
Kl 16.00 – Konvoien avsluttes ved moloen på Ansnes

Båtkonvoi Knarrlagsund

v/FAU ved Knarrlagsund oppvekstsenter

Båtkonvoi med ledebåt fra Knarren kl 12.00, ferden går østover mot Nordbotn, der snur man og kjører vestover gjennom sundet i retning Mowi før retur til Knarren. Alle som kan bidras til å delta med egen båt eller finne seg en plass å stå langs ruta.

Hjorten Hotell

Bordbestilling på tlf. 40 44 50 50 eller epost post@hjortenhotell.no.
Bordsettinger kl. 13, 15 og 17.