Alpha Security

IFM KORONA
I disse korona-tider er det mange bedrifter som må stenge. Eiendommer og bygg med store verdier kan da bli stående tomme, og uten oppsyn i denne perioden. Det er en gylden mulighet for de som vil utnytte dette, ved å bryte seg inn.
Vi ønsker å tilby medlemsbedriftene oppsyn av bygg og eiendommer i denne perioden, og dersom det er interessant, også etter dette har roet seg.
Litt av hva vi kan tilby:
– Kontroll av gjerder og porter, der området er helt inngjerdet.
– Kontroll av byggeplasser
– Sjekk at alle bygninger er låst
– Se etter tegn til innbrudd og/eller hærverk.
Ved å patruljere én til flere ganger ila døgnet, minsker ikke bare sjansen for innbrudd og tyveri. Men OM det skjer, så er muligheten stor for at dette blir oppdaget mye tidligere, noe som gjør at gjerningspersonene ikke får så stort forsprang på politiet. I tillegg til at vi kontrollerer eiendommene, vil vi også ha bedre oversikt over mistenkelig aktivitet i området.. Om vi møter mistenkelige biler eller personer i nærområdet, vil dette bli loggført. Dette for at politiet kan ha flere spor å jobbe med, dersom det skulle skje et tyveri.
Vi har nå fast patruljering hver natt, i et begrenset område. Dersom det er interessant, vil vi utvide dette og eventuelt sette inn en ekstra vekter. Fra før har vi bemanning 24/7 på fast oppdrag på Frøya.
Patruljering faktureres etter dokumentert tidsbruk pr bedrift.
Ta gjerne kontakt om dette kan være noe for Deres bedrift(er)!

 

IFM BUTIKKTYVERIER
Vi kan tilby prosjektering og montering av kamerautstyr med opptak, til meget gode priser. Dette ihht gjeldende regelverk. Som tillegg kan vi tilby manuell kamerakontroll av aktivitet i butikken, under dager med ekstra besøk. Dette kombineres gjerne med sivile/uniformerte vektere som kan gripe inn der kameraoperatøren ser noe mistenkelig.

Kamerapakkene vi selger mest kan fjernstyres, og f.eks overvåkes fra vår vaktsentral. Operatøren kan da se live, hva som skjer i butikken. Han vil også ha sambandskontakt med vektere, og kan se hvem som er nærmest ved hjelp av gps på vekterens radio.

Dersom dette kan være interessant for næringsforeningensmedlemmer, så kan de gjerne ta kontakt for et godt tilbud.

 

Mvh/Kind regards
Rune Vitsøe
Alpha Security AS
Telefon (+47) 96 00 90 30, Mobil (+47) 93 84 65 36, www.alphasecurity.no